Majoittuminen Ankarassa

Missä majoittua tässä historiallisessa kaupungissa? Ankarasta löytyy paljon erilaisia majoittumisvaihtoehtoja sekä luksusta janoaville sekä pienellä budjetilla reissaaville.

JW Marriott Hotel Ankara

Aivan mahtavaa luksusta tarjoaa JW Marriott hotelli. Rakennus on kaunis, moderni ja suuri. Tämä viiden tähdin hotelli sijaitsee Ankaran keskustassa. Hotellin kaikissa huoneissa ja sviiteissä on maasta lattiaan olevat upeat ikkunat hienoilla näkymillä. Huoneissa on huippulaatuiset petivaatteet sekä upeat marmorivessat. Hotellissa on myös 24 tunnin huonepalvelu. Hotellista löytyy pihviravintola sekä upea kattoterassi. Hotellista löytyy myös ihana Karma Spa -kylpylä ja kuntoilupaikka.

Kyseessä ei ole mikä tahansa, kylpylä vaan Ankaran parhain luksuskylpylä, josta löytyy uima-allas. Kylpylä tarjoaa kaikki peruskauneushoidot, hierontaa pariskunnille, kuntoilutunteja, saunan, terapiahoitoja sekä kylpyläravintolan. Turkkilaiseen tapaan hotelli tarjoaa myös turkkilaisen hammamin, jossa on turkkilaishoitoja valtava määrä.

Kulinaristille hotelli tarjoaa monenlaisia aamupalavaihtoehtoja. Hotellilta löytyy: buffet-aamiainen, manneraamiainen, amerikkalainen aamiainen, mukaan otettava aamiainen sekä kuuma-aamiainen. Hotellilta löytyy erityisesti turkkilaisia makuja tarjoava ravintola sekä urheilun ystäville urheilubaari, jossa voi katsella urheilua. Baari pidetään aina auki erityisten urheilutapahtumien ollessa käynnissä. Baarista saa myös herkullista ruokaa. Hinnat lähtevät kesän alussa kahdelle hengelle 320 euroa/ yö ilman peruutusoikeutta. Normaalihinnat lähtevät 400 eurosta/yö.

Majoittuminen Ankarassa

Radisson Blu hotel Ankara

Hotelli sijaitsee vanhassa kaupungissa lähellä Genclik parkia ja Citadelia. Kaikki hotellin huoneet ovat tilavia sekä niistä löytyy parveke. Huoneet ovat modernilla tyylillä sisustetut. Huoneista on kauniit näkymät järvelle tai huvipuistoon. Kaikissa huoneissa on nopea Wifi-yhteys sekä turvalokero. Huoneissa on kahvia ja teetä saatavilla sekä minibaari. Hotelli on aivan metron lähellä ja kahden kilometrin päässä aivan kaupungin keskustasta. Hotellin ”Loca” ravintolasta on saatavilla Välimeren herkkuja sekä Kulis Cafe tarjoaa terveellisiä salaatteja, voileipiä, paikallisia herkkuja sekä jälkiruokia. Hotelli tarjoaa mielellään apua kiertoajeluiden varaamisessa sekä paikallisten ravintoloiden pöytävarauksissa. Kesän alussa huoneiden hinnat maksavat ennakkovaraajille n. 56 euroa/ yö/ kahdelle hengelle.

Deeps hostel

Ankaran ensimmäinen hostelli palvelee aivan Ankaran keskustassa. Hostelli on viiden minuutin päässä kahdesta metrolinjasta, yliopistoista, baareista, ravintoloista ja monista kaupoista. Ankaran upeat historialliset nähtävyydet ovat myös lähellä. Hostelli on puhdas, suuri ja turvallinen paikka levähtää keskellä Ankaran kaaosta. Hostelli tarjoaa palveluja yksittäisille reppureissaajille aina isoihin nuorisoryhmiin asti. Hostellista löytyy huoneita yhdelle, kahdelle ja kolmelle sekä isoja 16 henkilön dormeja. Kesän alussa kahden hengen huoneen hinnat lähtevät 25 eurosta yötä kohden.